Bölüm başkanımız Prof. Dr. Fehmi YILMAZ ve hocamız Prof. Dr. İlyas KEMALOĞLU Kazakistan Uluslararası Eğitim Fuarı’na katıldı. Hocalarımız Taşkent ve Almatı’da da görüşmeler yaptı.

Uluslararası Eğitim Fuarı 2023 (IEF 2023)

Fuar3.jpeg (469 KB)

fuar2.jpeg (163 KB)

Fuar1.jpeg (182 KB)

**********************************

Almatı Ahmet Yesevi Üniversitesi Avrasya Araştırma Enstitüsü ziyaret edildi. Enstitü Müdürü Sayın Suat Beylur ve enstitüde görev yapan hocalarla bir araya gelinerek muhtemel iş birliği alanları görüşüldü.

AhmetYeseviUniv.jpeg (211 KB)

**********************************

Taşkent'te Uluğ Bey adındaki Milli Üniversitesi'nde Rektör yardımcısı ve Tarih Bölümü öğretim üyeleri ile bir araya gelindi. Marmara Üni. Tarih bölümü olarak Uluğ Bey Üniversitesi Tarih Bölümü ile ortak çalışmalar yapma konusunda anlaşmaya varıldı. Ayrıca Erasmus + programı çerçevesinde de ortak projeler yapılması için mutabakata varıldı.

ulugbeg1.jpeg (349 KB)

UlugBeg2.jpeg (438 KB)